Meterstanden

FebruariPosted by Penningmeester Wed, February 07, 2018 10:39:37
Mooi weer in de haven en genoeg te doen. Gisteren zijn de meterstanden op het steiger opgenomen. De havenmeester en havencommissaris hebben de vrieskou doorstaan en zijn met de meterstanden in de hand weer boven gekomen.

Nog even en de jaarlijkse rekeningen komen er weer aan.

Instructie AED

JanuariPosted by Penningmeester Thu, January 18, 2018 11:42:12
Beste leden,

In februari wil Roy de herhalingen starten van de BLS/AED instructies.

Het is al weer enige tijd geleden en een herhaling sessie is op zijn plaats. Er zullen inschrijflijsten komen waarop u zich in kunt inschrijven op een bepaalde datum en tijdstip in het clubhuis.

Per herhaling sessie kunnen er minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers zich inschrijven. Tijdsduur 3 uur of zoveel korter.

Lees het Pdf bestand voor meer informatie over deze bijeenkomst.

Hoogwater

Nautische informatiePosted by Nautische Berichtgeving Thu, January 18, 2018 08:28:24
Beste leden watersporters,

Vandaag donderdag 18 januari 2018 wordt er vanwege een westerstorm
extra hoogwater verwacht.
T.h.v. onze haven zal de verwachte waterstand rond 16:45 uur N.A.P + 2,30 mtr bedragen.
Als gevolg van deze verwachte waterstand zal de krib voor onze haven onder water komen te staan.
Gaarne extra aandacht voor de afmeer touwen op het steiger.
Advies ; geef deze extra loos zodat de lijnen aan de rijs draden niet te strak
komen te staan.

Op onderstaande link kunt u het zelf bekijken ;

Tewaterlating

Algemene informatiePosted by Penningmeester Fri, January 05, 2018 15:25:56

Donderdag aanstaande zal er een schip uit de loods van IHC te water gelaten worden zie onderstaand ontvangen bericht.

Op donderdag 11 januari 2018 om 13:00 uur laten wij de Orisant te water vanuit onze bouwloods te Krimpen aan den IJssel.

Tijdens de tewaterlating kunnen er mogelijke hinderlijke waterbewegingen ontstaan voor de schepen die bij u afgemeerd liggen.

Wij verzoeken u de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Vertrouwend u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

IHC Holland B.V.
Offshore Division
Jeannette Agusti
Project secretary

Let op i.v.m. de mist is het nog niet duidelijk of de tewaterlating vandaag doorgang kan vinden. Vandaag wordt na 11:00 beslist of het doorgaat of niet.

update: het zicht is sterk verbetert en zoals nu bekend gaat de tewaterlating door.

Hoogwater

Nautische informatiePosted by Nautische Berichtgeving Tue, January 02, 2018 20:56:37
Beste leden watersporters,

Morgen woensdag 03 januari 2018 wordt er vanwege een westerstorm
extra hoogwater verwacht.
T.h.v. onze haven zal de verwachte waterstand rond 16:30 uur N.A.P + 2,65 mtr bedragen.
Gaarne extra aandacht voor de afmeer touwen op het steiger.
Advies ; geef deze extra loos zodat de lijnen aan de rijs draden niet te strak
komen te staan.

Clubhuis

Algemene informatiePosted by Clubhuiscommissaris Thu, November 02, 2017 14:20:36
I.v.b.met Condolence bezoek is de keuken op zaterdag 04 November van 14.00 tot 17.00 gesloten ook kan geen gebruik van het biljart gemaakt worden

Jan Saers

Algemene informatiePosted by Penningmeester Wed, November 01, 2017 10:45:10
Afgelopen maandag bereikte ons het trieste bericht van het heengaan van ons lid de heer Jan Sears.
De afscheidsplechtigheid zal plaatsvinden zaterdag 4 november om 12:00 uur.

Op de lievelingsplek van Jan, de watersportvereniging IJsselmonde, is er vanaf 14:30uur in het clubhuis gelegenheid tot condoleren.

Nadere informatie betreffende de uitvaart van Joannes Jacobus Dionisius Saers kunt u vinden op www.vanderspekuitvaart.nl/memoria.

Of klik hier en gebruik de aanmeld gegevens:

Bel voor de codes onze havenmeester.

ALV 16 november 2017

NovemberPosted by Penningmeester Wed, October 25, 2017 15:47:57
Donderdag 16 november wordt er in ons clubhuis een Algemene Ledenvergadering gehouden waarvoor we onze leden uitnodigen.

De per Post NL verstuurde uitnodiging is niet geheel correct er staat een verkeerde datum voor de vergadering vermeld. De juiste datum is donderdag 16 november om 20:00 uur in ons clubhuis.

De stukken kunnen ook digitaal gelezen worden daarvoor dient u in te loggen en daarna in het overzicht voor de stukken te kiezen.