Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

ALV 16 november 2017

NovemberPosted by Penningmeester Wed, October 25, 2017 15:47:57
Donderdag 16 november wordt er in ons clubhuis een Algemene Ledenvergadering gehouden waarvoor we onze leden uitnodigen.

De per Post NL verstuurde uitnodiging is niet geheel correct er staat een verkeerde datum voor de vergadering vermeld. De juiste datum is donderdag 16 november om 20:00 uur in ons clubhuis.

De stukken kunnen ook digitaal gelezen worden daarvoor dient u in te loggen en daarna in het overzicht voor de stukken te kiezen.vergadering VNM

NovemberPosted by Penningmeester Wed, October 26, 2016 14:03:14
Zaterdag 19 november 2016 is het clubhuis overdag gesloten. Op deze dag wordt het clubhuis gebruikt door het VNM waarvoor onze vereniging dit jaar gastheer is.

Bestuursleden van andere watersportverenigingen uit het gehele land komen op deze dag naar IJsselmonde voor de jaarlijkse VNM vergadering.

Helaas is ons clubhuis dan niet beschikbaar voor leden. 's Avond is onze mosselavond. Het streven is om het clubhuis rond 18:00uur weer voor onze leden beschikbaar te hebben.Najaarsbijeenkomst

NovemberPosted by Penningmeester Mon, September 12, 2016 11:45:45
Zaterdag 19 november is onze vereniging gastheer voor het VNM en haar leden.
Het VNM behartigt de belangen van motorbootvaarders in ons land en verricht veel werk achter de schermen om het motorbootvaren te promoten bij instanties en organisaties, daarnaast worden besturen van aangesloten verenigingen ondersteund.

Op de website van het VNM is interessante informatie te vinden, kijk ook eens naar de uitgegeven nieuwsbrieven.

http://knmc-vnm.nl/Zaterdag 19 november hebben bestuursleden van de aangesloten verenigingen hun jaarlijkse vergadering en zijn dit jaar bij onze vereniging te gast. De vergadering staat gepland van 10:00 tot 15:00 uur in ons clubhuis. Gedurende deze vergadering zal ons clubhuis, voor anderen dan de deelnemers aan de vergadering, gesloten zijn.

Daar onze gasten uit het gehele land komen wordt u verzocht parkeerplaatsen voor hen beschikbaar te houden.