NieuwsbrievenMaart

Posted by webmaster Fri, March 29, 2019 16:09:30

Nieuwsbrieven over watersport in Nederland. Klik op een van de onderstaande onderlijnde regels om de betreffende nieuwsbrieven te kunnen lezen.

Van het VNM

Van het Watersportverbond

Varen doe je samen

Waterrecreatie Nederland

Veel leesplezier.

Gesloten clubhuisMaart

Posted by webmaster Sat, March 02, 2019 12:54:17

Ons clubhuis is vandaag, zaterdag 2 maart 2019, tussen 16:00 en 18:00uur gesloten voor het gereedmaken van de tafels.

Blog imageMorgen, zondag 3 maart 2019, is het clubhuis de gehele dag gesloten.

SteigerdelenAlgemene informatie

Posted by webmaster Sat, February 16, 2019 15:11:49

Gisteren zijn de steigerdelen aangekomen, vandaag met twee werkploegen en de vaste groep aan het werk.

Eind van de dag het resultaat een lange steiger en de A steiger voorzien van een nieuw loopvlak en oude steigerdelen afgevoerd. Een knap staaltje werk, mensen bedankt.

Amsterdam heeft weer watAlgemene informatie

Posted by webmaster Tue, February 12, 2019 14:44:22

De gemeente Amsterdam komt met een nieuw vaarbeleid om de toegenomen drukte op de Amsterdamse grachten aan te pakken.

Zo wordt het in de loop van volgend jaar verboden om tussen 23.00 uur en 07.00 uur over de grachten in de binnenstad te varen. Ook mogen boten niet meer dan twaalf man aan boord hebben, tenzij er een vergunning voor is aangevraagd.

Blog image

Bij aanlegplaatsen van rondvaartboten gaan stewards toezien op het rustig in- en uitstappen.

Daarnaast wordt het aantal vergunningen voor passagiersvaart aan een maximum van 550 gebonden. Dat zijn er tachtig meer dan nu. Die ruimte ontstaat doordat de gemeente streng gaat optreden tegen illegale passagiersvaart.

Die bestaat uit 300 boten waarvan er tachtig commercieel met grote groepen varen. Door die uit de vaart te halen, wordt het rustiger op het water, legt een woordvoerder van verantwoordelijk wethouder Sharon Dijksma uit.

clubhuisAlgemene informatie

Posted by Clubhuiscommissaris Sat, February 02, 2019 10:38:35

03 februari is er geen bezetting in het clubhuis en is het clubhuis dicht.

ClubhuisAlgemene informatie

Posted by Clubhuiscommissaris Thu, January 24, 2019 23:29:46

Zondag 27 januari is ons clubhuis gesloten.

HoogwaterNautische informatie

Posted by webmaster Mon, January 07, 2019 14:11:36

Morgenochtend wordt er een hoge waterstand verwacht, waarbij diverse kade’s

( Vlaardingse hoofd, Schiedmase hoofd en Maaskade onder water zullen komen te staan.

Blog image
T.h.v. onze haven wordt morgenochtend rond 05:45 uur een waterstand verwacht van iets meer dan 2 mtr + NAP.

Blog imageKijk voor meer informatie op de website van RWS

NieuwjaarsreceptieJanuari

Posted by webmaster Fri, January 04, 2019 21:38:41

Zondag 6 januari 2019 is het clubhuis open om elkaar al het goede voor het nieuwe jaar te wensen. Informatie over tijd is te vinden in ons clubblad en onder het kopje evenementen.