De Koning in ons midden

Algemene informatiePosted by Penningmeester Sun, May 21, 2017 10:56:15
Afgelopen vrijdag werd het bestuur aangenaam verrast door het bezoek van de Commissaris van de Koning.

Vorig jaar heeft de Commissaris van de Koning een bezoek aan onze haven gebracht waar hij zeer van onder de indruk was. Hij en zijn gasten konden we een aangenaam verblijf in onze haven aanbieden. Als dank en waardering voor het ontvangst en het verblijf in onze haven heeft ons een fotoportret van onze Koning overhandigd.

Met een mooie lijst er omheen hebben we een voornaam plekje in ons clubhuis gezocht om de uitgesproken waardering voor onze mooie jachthaven en vereniging, die door onze leden, waarbij we de oud leden zeker niet te vergeten mogen worden, dagelijks wordt onderhouden, tot uitdrukking te brengen.

Uw vereniging heeft hiermee toch een mooie blijk van waardering ontvangen waar we trots op mogen zijn.