Clubhuis

SeptemberPosted by Penningmeester Wed, September 05, 2018 22:48:14
Nu de zomerperiode langzaam op haar einde loopt is het weer tijd om elkaar in ons clubhuis te ontmoeten en bij te praten over gemaakte reizen en belevenissen.

Ons clubhuis is daar een mooie plaats voor en vanaf vrijdag 7 september gaat om 12:00 uur de deur van het clubhuis weer los.

Graag zien onze vrijwilligers u weer in ons clubhuis. We weten dat het goed bedoeld is om het gebruikte servies weer terug te brengen. Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer u het op de balie zet. U hoeft het niet (liever niet) in de keuken te brengen.

Ledevergadering

Algemene informatiePosted by Penningmeester Sun, April 08, 2018 10:59:00

Donderdag 19 april staat onze algemene ledenvergadering gepland.

De uitnodiging heeft u per post ontvangen met daarbij het verslag van onze vorige vergadering. Door de krappe planning van de vergadering en het einde van ons boekjaar op 31 maart 2018 was het niet mogelijk om ook de financiële stukken tijdig bij u op de mat te krijgen.

De stukken staan wel op onze website (nadat bent ingelogd) en zijn daar te lezen of af te drukken.

De vergadering is alleen toegankelijk voor leden van watersportvereniging IJsselmonde

Meterstanden

FebruariPosted by Penningmeester Wed, February 07, 2018 10:39:37
Mooi weer in de haven en genoeg te doen. Gisteren zijn de meterstanden op het steiger opgenomen. De havenmeester en havencommissaris hebben de vrieskou doorstaan en zijn met de meterstanden in de hand weer boven gekomen.

Nog even en de jaarlijkse rekeningen komen er weer aan.

Instructie AED

JanuariPosted by Penningmeester Thu, January 18, 2018 11:42:12
Beste leden,

In februari wil Roy de herhalingen starten van de BLS/AED instructies.

Het is al weer enige tijd geleden en een herhaling sessie is op zijn plaats. Er zullen inschrijflijsten komen waarop u zich in kunt inschrijven op een bepaalde datum en tijdstip in het clubhuis.

Per herhaling sessie kunnen er minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers zich inschrijven. Tijdsduur 3 uur of zoveel korter.

Lees het Pdf bestand voor meer informatie over deze bijeenkomst.

Tewaterlating

Algemene informatiePosted by Penningmeester Fri, January 05, 2018 15:25:56

Donderdag aanstaande zal er een schip uit de loods van IHC te water gelaten worden zie onderstaand ontvangen bericht.

Op donderdag 11 januari 2018 om 13:00 uur laten wij de Orisant te water vanuit onze bouwloods te Krimpen aan den IJssel.

Tijdens de tewaterlating kunnen er mogelijke hinderlijke waterbewegingen ontstaan voor de schepen die bij u afgemeerd liggen.

Wij verzoeken u de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Vertrouwend u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

IHC Holland B.V.
Offshore Division
Jeannette Agusti
Project secretary

Let op i.v.m. de mist is het nog niet duidelijk of de tewaterlating vandaag doorgang kan vinden. Vandaag wordt na 11:00 beslist of het doorgaat of niet.

update: het zicht is sterk verbetert en zoals nu bekend gaat de tewaterlating door.

Jan Saers

Algemene informatiePosted by Penningmeester Wed, November 01, 2017 10:45:10
Afgelopen maandag bereikte ons het trieste bericht van het heengaan van ons lid de heer Jan Sears.
De afscheidsplechtigheid zal plaatsvinden zaterdag 4 november om 12:00 uur.

Op de lievelingsplek van Jan, de watersportvereniging IJsselmonde, is er vanaf 14:30uur in het clubhuis gelegenheid tot condoleren.

Nadere informatie betreffende de uitvaart van Joannes Jacobus Dionisius Saers kunt u vinden op www.vanderspekuitvaart.nl/memoria.

Of klik hier en gebruik de aanmeld gegevens:

Bel voor de codes onze havenmeester.

ALV 16 november 2017

NovemberPosted by Penningmeester Wed, October 25, 2017 15:47:57
Donderdag 16 november wordt er in ons clubhuis een Algemene Ledenvergadering gehouden waarvoor we onze leden uitnodigen.

De per Post NL verstuurde uitnodiging is niet geheel correct er staat een verkeerde datum voor de vergadering vermeld. De juiste datum is donderdag 16 november om 20:00 uur in ons clubhuis.

De stukken kunnen ook digitaal gelezen worden daarvoor dient u in te loggen en daarna in het overzicht voor de stukken te kiezen.

Geen clubtocht toch een tocht

JuniPosted by Penningmeester Thu, June 22, 2017 10:12:19
Om het jaar organiseert de vereniging (Ed met zijn groepje) een clubtocht. Hij is nu al bezig voor volgend jaar.

Het lijkt er sterk op dat ook dit jaar er tochten zijn zo is er een groep in Panheel gesignaleerd en nu zelf is Maasbracht zijn er WY boten te vinden.

Vandaag al negen WY schepen in deze passantenhaven.

en nog een plaatje.
vandaag worden er nog enkele schepen in deze haven verwacht. Laat het feest in Maasbracht maar aanvangen wij zijn er klaar voor.

Ook in Duitsland zijn er WY-ers te vinden.

Eind juli zijn er enkele leden in het Duitse stadje Leer te gast van de jubilerende Motorbootsport vereniging geweest en hebben daar een mooi weekeinde mee mogen vieren.